Sâver og Revolver

Det så lyst ut for Ole C. Helstad og kollegene hans tidligere i år. Sâver skulle på Europa-turne og Kite hadde nettopp gitt ut ny plate. Helstad var dessuten nyansatt på Revolver og hadde allerede spikret årets konsertprogram. I tillegg var Høstsabbat ferdig booket og billettsalget godt. Så kom Covid-19.

I Jernverket 89 forteller Helstad om rømningsforsøket fra stonerbegrepet, solung, Sâver-turné bak stengte grenser, Spellemann-nominasjonen, bekjentskaper og platekontrakter, strømmekonserter, kirkeakustikk, bookingdrømmer og hvordan man bløffer en nødsituasjon på sykehus.

Noen dager etter intervjuet fikk Oslos barer og konsertscener lov til å holde åpent igjen, men med visse begrensninger. Revolver har rigget til i bakgården der de serverer mat, drikke og minikonserter til et begrenset antall publikummere. Det vites fortsatt ikke om Høstsabbat lar seg gjennomføre som normalt, men som vi sier i Trøndelag: “Det e håp i hængan snøre.” Noe blir det i hvert fall, lover Helstad.

Du kan høre Oles spilleliste ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste (tekst)
Ramprasad – Westing, Pt. II
Sâver – Dissolve to Ashes
Tyler Childers – Honky Tonk Flame
Breach – Painted Fae
Emmylou Harris – All My Tears
Weezer – Summer Elaine and Drunk Dori
Kite – Irradiance
OM – Thebes
Shpongle – Strange Planet
Melvins – Evil New War God
NOFX – Please Play This Song on the Radio
Cult of Luna – Finland
Tombstones – Barren Fields
Raised Fist – Message Beneath Contempt
Stein Torleif Bjella – Undergang
Hymn – Serpent
First Aid Kit – Fireworks

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438. Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse der du lytter.

NB! Jernverket har byttet publiseringsplattform. Det vil sannsynligvis føre til en del døde lenker i episodebeskrivelsene. Jeg jobber med å få ordnet dette, men si gjerne fra dersom du oppdager noe “rart”. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.