Metalucifer

Metalucifer skulle ha spilt på Muskelrock i år, men siden et virus kontrollerer livene våre nå om dagen, får vi nøye oss med et godt, gammelt intervju! Jernverket møtte Gezol & co sist de gjestet festivalen. Her får du tips til hårpleie, historien om da bandet fikk høydesyke i Bolivia, heavy metal ironfists, Metalucifers favorittlåter og den typen morsomme øyeblikk som gjerne oppstår når japanere, nordmenn og tyskere prøver å snakke sammen på engelsk.

Metalucifer er heldigvis bekreftet til neste års Muskelrock. Og som et plaster på såret for årets festivalavlysning arrangerer Muskelrock en direktestrøm den 30. mai med Ambush, Night og Siena Root på plakaten.

Du kan høre Metalucifers spilleliste ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste (tekst)
Acid – Max Overload
Kiss – I Want You
Sabbat – Darkness and Evil
Metalucifer – Heavy Metal Ironfists
Running Wild – Tortuga Bay
Witchfynde – Stab in the Back
Barón Rojo – Hijos de Caín
The Runaways – Cherry Bomb
Venom – Sons of Satan
Iron Maiden – Prodigal Son
Metalucifer – Heavy Metal Highway Rider
Satan – Alone in the Dark
Metalucifer – Heavy Metal Samurai

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438. Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse der du lytter.

NB! Jernverket har byttet publiseringsplattform. Det vil sannsynligvis føre til en del døde lenker i episodebeskrivelsene. Jeg jobber med å få ordnet dette, men si gjerne fra dersom du oppdager noe “rart”. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.