Mindless Sinner

Mindless Sinners gjenforeningskonsert fant sted til stående ovasjoner på Muskelrock i 2014. Siden den gang har bandet gitt ut to nye plater, og i år skulle de egentlig ha spilt på festivalen igjen. Men i og med at koronaviruset har satt en stopper for årets festivalmoro, trøster vi oss med et Mindless Sinner-intervju på Jernverket i stedet: Hvilken sammenheng er det mellom Vikingarna og Mindless Sinner? Er vokalist Christer virkelig med i Ghost? Hvor vanskelig er det å spille “Beyond the Realms of Death” på audition? Og hva skjedde egentlig med det første platecoveret til gruppa?

Mindless Sinner er heldigvis bekreftet til neste års Muskelrock. Og som et plaster på såret for årets festivalavlysning, arrangerer Muskelrock en direktestrøm i morgen kveld, den 30. mai, med Ambush, Night og Siena Root på plakaten.

Du kan høre Mindless Sinners spilleliste ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste (tekst)
Battleaxe – Heavy Metal Sanctuary
Motörhead – Ace of Spades
Van Halen – Atomic Punk
Holocaust – Heavy Metal Mania
Mindless Sinner – The New Messiah
Tygers of Pan Tang – Hellbound
Judas Priest – Sinner (Unleashed in the East)
Saxon – Stand Up and be Counted
Axewitch – Born in a Hell
Iron Maiden – Killers
Mindless Sinner – Live and Die

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438. Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse der du lytter.

NB! Jernverket har byttet publiseringsplattform. Det vil sannsynligvis føre til en del døde lenker i episodebeskrivelsene. Jeg jobber med å få ordnet dette, men si gjerne fra dersom du oppdager noe “rart”. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.