Svartidauði

Islandske Svartidauði mente verden manglet et band som låt akkurat som dem. Derfor tok de saken i egne hender og begynte å lage musikken selv. Jernverket traff dem året etter utgivelsen av “Flesh Cathedral”. Hvordan påvirkes musikken av kulturell isolasjon? Kan ulovlig spredning av musikk føre til platekontrakt? Må man ha plettfrie bildekk for å slippe inn i Sveits? Er oppbevaring av likdeler bedre enn røyking? Hva synes Svartidauði om tvungent kameraderi og brorskap innen metalsjangeren? Og har du egentlig en egen identitet dersom vesten din er dekorert med mer enn fem jakkemerker?

Under intervjuet fortalte Svartidauði at neste album ville komme ut om ett til tjue år. “Revelations of the Red Sword” kom ut på Ván Records i 2018. Snart legger de ut på skandinaviaturné med Sinmara. De spiller på Blå i Oslo den 30. september og på Good Omens i Trondheim den 2. oktober.

Abonner på Jernverket podkast via iTunes, Spotify, annen foretrukken podkasttjeneste eller hør den på jernverket.com. Nytt hardrockintervju hver fredag.

Du kan høre Svartidauðis spilleliste ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste (tekst)
Svartidauði – Flesh Cathedral
Sadistik Exekution – Agonizing the Dead
Urfaust – Die Kalte Teufelsfaust
Disinter – Black Seas of Infinity
Excommunion – Rendering the Demon Gate
Ham – Auður Sif
Godflesh – Mighty Trust Krusher
Vemod – Venter på stormene

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438! Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse på iTunes.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.