Equinox

Equinox er ett av Norges mest sagnomsuste band. Debutplata “Auf Wiedersehen” fra 1989 er en thrash metal-klassiker, og de påfølgende utgivelsene er heller ikke tapt bak en stol. I 1995 ble det derimot stille. Equinox la inn årene, og ryktet skulle ha det til at de aldri kom til å spille live igjen. Helt til Tons of Rock, etter mange års listing og luring, klarte å overtale dem.

Jernverket traff gitarist og vokalist Grim Stene og trommis Ragnar Westin ved tilbakekomsten i 2018. Hvilken rolle spilte Mayhem for utgivelsen av “Auf Wiedersehen”? Hva skjedde da Equinox fikk platekontrakt etter NM i rock? Hvordan gikk det da plateselskapet foreslo hårspray og skateboard? Er panteflasker et gyldig betalingsmiddel? Og hvordan kunne “Xerox Success”-plata være en protest mot plateselskapet?

Equinox spiller på Spetakkelfestivalen i Larvik 27.–28. september.

Abonner på Jernverket podkast via iTunes, Spotify, annen foretrukken podkasttjeneste eller hør den på jernverket.com. Nytt hardrockintervju hver fredag.

Du kan høre Equinox’ spilleliste ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste (tekst)
Destruction – Sign of Fear
Led Zeppelin – No Quarter
Coroner – Reborn Through Hate
Mercyful Fate – At the Sound of the Demon Bell
Equinox – The King
Dead Kennedys – Drug Me
Motörhead – No Class
Cadaver – Mr. Tumor’s Misery
King Crimson – Thrak
AC/DC – Sin City
Rush – YYZ
Holy Moses – Panic
Voivod – Tribal Convictions
Anvil – Forged in Fire
Van Halen – Unchained
Celtic Frost – Circle of the Tyrants

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438! Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse på iTunes.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.