Diskord

I år er det ti år siden Til Dovre faller ble arrangert for første gang. Jernverket har gått gjennom festivalplakatene og lett etter egne intervjuer med band som har spilt på Dombås. Diskord gjestet Til Dovre faller i 2012, og når en først er i det nostalgiske hjørnet, var det naturlig å finne frem et prat med bandet.

I ukas episode forteller Diskord hvordan “Oscillations” ble til, hvordan et studenthjem og Autopsy førte dem sammen, om komplisert kunst på plateomslag (sjekk hvordan “Doomscapes” ser ut på Spotify) samt historien om fem fylliker og en hovedbryter i Drammen.

Diskord har ikke gitt ut noe nytt siden intervjuet, men ifølge Facebook-siden deres er de i gang med å mastre et splitter nytt album. Vi glær oss!

Hør Diskords spilleliste ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste
Black Sabbath – Into the Void
Cryptopsy – Defenestration
Demilich – Embalmed Beauty Sleep
Diabolic – Sacrament of Fiends
Diskord – A Downward Spire
Furbowl – Cold World
Gorguts – Le Toit du Monde
Morbus Chron – The Perennial Link
Sepultura – Mass Hypnosis

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438. Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse der du lytter.

NB! Jernverket har byttet publiseringsplattform. Det vil sannsynligvis føre til en del døde lenker i episodebeskrivelsene. Jeg jobber med å få ordnet dette, men si gjerne fra dersom du oppdager noe “rart”. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.