Merciless

Merciless spilte sin siste konsert i 2017, men Jernverket rakk heldigvis å ta en prat med gitarist Erik Wallin og trommis Stipen før den tid. Hør Merciless fortelle hvordan “The Awakening” ble til, om forholdet til Dead og Euronymus, det å ha med dama på turné, hva som gjorde at de takket nei til Century Media og hvorfor de har bestemt seg for å la bandet ligge.

Abonner på Jernverket podkast via iTunes, Spotify, annen foretrukken podkasttjeneste eller hør den på jernverket.com. Nytt hardrockintervju hver fredag.

Du kan høre Merciless’ spilleliste ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste (tekst)
Vader – Lead Us!!!
Sodom – Nuclear Winter
Razor – Evil Invaders
Merciless – The Land I Used To Walk
Macabre – Serial Killer
Sadus – Certain Death
Venom – Witching Hour
Slayer – Evil Has No Boundaries
Destruction – Bestial Invasion
Kreator – The Pestilence
Bathory – Blood Fire Death

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438. Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse på iTunes.

NB! Jernverket har byttet publiseringsplattform. Det vil sannsynligvis føre til en del døde lenker i episodebeskrivelsene. Jeg jobber med å få ordnet dette, men si gjerne fra dersom du oppdager noe “rart”. Det kommer også til å bli lagt inn en liten reklamesnutt i episodene fremover. Kjedelig, men samtidig positivt for Jernverkets økonomiske situasjon!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.