In Solitude

“För mig är nog den här skivan vår första riktiga. Det är vår tredje, men vi forlöstes här, tror jag,” sa vokalist Pelle Åhman fra In Solitude til Jernverket i 2014. Ikke mange måneder etter var In Solitude historie. Sammen med gitarist Henke Palm forteller han om oppstarten tidlig i tenårene, turneen med Cradle of Filth og Behemoth, det å finne låter i de merkeligste ting, fanzinekunst og en julekonsert blant mafiaen i Italia.

Bassist Gottfrid Åhman er nå aktiv i Reveal og Maggot Heart, trommis Uno Bruniusson også i Maggot Heart samt i Procession, mens Henke Palm satser på Sonic Ritual og soloprosjektet sitt, Henrik Palm. Sist jeg hørte fra vokalist Pelle Åhman holdt han på med No Future og egne kunstprosjekter.

Abonner på Jernverket podkast via iTunes, Spotify, annen foretrukken podkasttjeneste eller hør den på jernverket.com. Nytt hardrockintervju hver fredag.

Du kan høre In Solitudes spilleliste ved å følge Jernverket på Spotify.

Spilleliste (tekst)
Amebix – Spoils of Victory
Voivod – Tornado
In Solitude – He Comes
Coil – Blood from the Air
Final Conflict – Apocalypse Now
Discharge – The More I See
Leonard Cohen – Nancy (live)
GBH – Give Me Fire
Throbbing Gristle – Subhuman
John Coltrane – Ascension (Quartet Version, aka Blue Valse)

Støtt Jernverket økonomisk via Patreon eller Vipps-nummer 567438. Det er også hyggelig om du legger igjen en anmeldelse på iTunes.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.