Foreldrepermisjon

Hei, folkens.

Fra og med i dag går jeg ut i permisjon. Noen har nok skjønt det allerede, men det er altså formering på gang. Det betyr at jeg ikke kan produsere podkast, henge på sosiale medier og svare på epost i tide og utide. Jeg har derimot vært føre var, så det kommer nye Jernverket-episoder hver fredag til og med 15. november. “Månedens utgivelse” med Katakomben er også planlagt ut desember, men det blir dessverre ingen julekalender i år. Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir borte ennå, men jeg kommer sterkere tilbake i løpet av 2020.

I mellomtiden håper jeg du fortsetter å følge Jernverket i podkastappen din, på Facebook, Instagram og Twitter. Jeg lover å oppdatere dere i blant. Spre ordet og hør på heavy metal!

Vi høres plutselig.

Hilsen Helle.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.