Målgruppe

Jernverket-lytterne bor over hele landet, men er sterkest representert på Østlandet, Vestlandet, Innlandet og Trøndelag. 85 prosent av dem er mellom 25 og 54 år gamle, og 70 prosent av dem er menn. La oss kalle den typiske Jernverket-lytteren “Tom”.

Tom er en musikk- og kulturinteressert type. Han kjøper gjerne vinyl, kassetter, CD-er og digitale tjenester. Musikksamlingen hans har plass til både nye og gamle artister.

Gjennom musikkinteressen har Tom lært seg å sette pris på god lyd. Han har investert i et godt musikkanlegg til hjemmet, og er ikke fremmed for å oppdatere eller bygge ut utstyrsbanken. Når han er på farten eller på jobb lytter han gjerne via et par hodetelefoner av god kvalitet.

Tom trakterer minst ett instrument, og han har sannsynligvis spilt i ett eller flere band. Han kan reise langt for å se favorittgruppa spille i inn- og utland. Da bor han helst på hotell, men han sover også godt i telt eller campingvogn. Tom har egen bil og/eller motorsykkel, men har ingenting imot buss, tog eller fly når han bare vil slappe av og nyte reisen. Han er glad i tradisjoner og drar gjerne på samme festival år etter år. Her opplever han turistattraksjonene på dagtid, mens kvelden brukes på konserter og lokale skjenkesteder.

Jernverket-lytteren er en allsidig type. Tom kunne like gjerne het Mari eller Jan og vært interessert i terrengløp, strikking, hunder eller astrofysikk. Men alle Jernverket-lyttere har noen fellesnevnere: De er oppmerksomme, interesserte og lojale, de setter pris på godt samhold og de gjør mye for å få en god musikkopplevelse, hvor enn de er i verden.

Les mer om Jernverkets annonseprodukter her.
Les hva kundene sier her.